zaterdag 7 november 2009

Tekstnet voor tekstschrijvers met kwaliteit

Zoekt u een tekstschrijver en wilt u zeker weten dat het een ervaren professional is met voldoende tekstkwaliteit in huis? En, een die graag werkt op basis van een goede briefing? Dan bent u bij Tekstnet aan het juiste adres. Want bij Tekstnet vindt u tekstschrijvers uit heel Nederland en Vlaanderen. Een stevige toelatingsprocedure garandeert hun kwaliteit. Daarnaast organiseert Tekstnet regelmatig lezingen en workshops voor leden en belangstellenden. U vindt ze in onze agenda.

Tekstnet is de beroepsvereniging van tekstschrijvers in Nederland en Vlaanderen. De leden schrijven en redigeren onder meer artikelen, jaarverslagen, brochures en webteksten. Ook geven ze training en advies in schriftelijke communicatie. Tekstnet is opgericht in 1990 en heeft ruim 250 leden.

Professionalisering
Tekstnet heeft tot doel om het vak van tekstschrijver verder te professionaliseren. Daarom organiseren we regelmatig lezingen, workshops en trainingen. Ook kunnen (aspirant)leden bij Tekstnet terecht voor intervisie en coaching. Daarnaast ontvangt elk lid het vakblad Tekstblad, dat zes maal per jaar verschijnt.



Tekstnet organiseert regelmatig bijeenkomsten voor leden en andere belangstellenden. Niet alleen om te netwerken, maar ook om kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Ook u kunt hierdoor op de hoogte blijven van actuele onderwerpen op tekstgebied.


Lezingen en workshops
De lezingen en workshops van Tekstnet zijn altijd interactief. Onder leiding van een deskundige gaan we aan de slag met een vakinhoudelijk of bedrijfsmatig onderwerp. De laatste jaren zijn er bijeenkomsten geweest over onder andere speechwriting, tekst en zoekmachinemarketing, de hertaling van de grondwet en bedrijfsmanagement.

Secretariaat Tekstnet
Bachplein 154
3122 KH Schiedam

Tel. 06-46541427

e-mail: bericht@tekstnet.nl

Geen opmerkingen: