zondag 8 november 2009

Maer TexxT


Maer TexxT is opgericht door Maud van Gennip. Na haar studie aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg (tegenwoordig Fontys Hogeschool Journalistiek) is zij de afgelopen tien jaar werkzaam geweest in het communicatievak en als freelance tekstschrijver. Ze heeft zowel ervaring opgedaan aan klantzijde (McDonald's Nederland, Travel Active Programmes) als aan bureauzijde (Jeronimus/Wolf, Mediacenter B.V.) en in de non-profit sector (Ronald McDonald Kinderfonds).

Dat schrijven een specialisme is, werd bevestigd in de praktijk. Niet voor iedereen was het schrijven van een artikel, advertorial, foldertekst, webtekst of persbericht een fluitje van een cent. Maer TexxT biedt commerciële- en wervende teksten voor bijvoorbeeld brochures, folders, advertorials, mailings, leaflets en websites én journalistieke producties voor tijdschriften, vak- en personeelsbladen, magazines en nieuwsbrieven. Maer TexxT vindt voor elke doelgroep, de juiste boodschap op de juiste toon.

Maer TexxT is een full service tekstbureau dat samenwerkt met andere specialisten. Flexibiliteit, professionaliteit, kwaliteit en brede inzetbaarheid voor allerlei redactionele producties zijn kernwaarden die Maer TexxT nastreeft. Heeft u behoefte aan redactionele ondersteuning? Neem contact op met Maer TexxT voor:
  • het schrijven van wervende en/of enthousiasmerende teksten voor folders, advertorials, brochures, advertenties, mailings en leaflets
  • het schrijven van teksten voor websites en digitale nieuwsbrieven
  • bedrijfsjournalistieke ondersteuning voor personeels- of bedrijfsbladen
  • het schrijven van persberichten met een heldere kernboodschap
  • het afnemen van interviews en het uitwerken hiervan
  • journalistieke (human interest) tekstproducties
  • het redigeren en herschrijven van al uw bestaande tekstproducties
  • tekstproducties op maat
Maer TexxT gaat graag vrijblijvend met u in gesprek. Er wordt kundig gekeken welke doelgroep u wilt bereiken en welke kernboodschap moet worden overgebracht. Eén ding is zeker, met Maer TexxT haalt u de schrijfkunst in huis.

Wilt u uw tekstuele producties in de juiste toonzetting, in de juiste woorden en toegespitst op de juiste doelgroep? Maak dan gebruik van de expertise van Maer TexxT. Neem contact op via tel. 06-520 220 65 of per mail via maud@maertexxt.nl Vraag vrijblijvend een offerte op! Ook is Maer TexxT te allen tijde bereid uw uitnodiging aan te nemen voor een oriënterend gesprek, wederom geheel vrijblijvend.

Maer TexxT
Weerijssingel 33
4812 AB BREDA

tel. 06-520 220 65
e-mail:maud@maertexxt.nl

www.maertexxt.nl

Geen opmerkingen: